Combi Basis/Arbeid

De basisopleiding professioneel Mediator in combinatie met de opleiding arbeidsmediator

Wanneer u in uw beroep in de HR branche of als manager (leidinggevende) in een organisatie, of u heeft al een besluit genomen om u als arbeidsmediator te gaan vestigen dan is het wellicht te overwegen om te kiezen voor de combinatie opleiding Professioneel Mediator en Arbeidsmediator.

De voordelen van de combinatie opleiding Basis- en Arbeidsmediator:

Het voordeel van een dergelijke combinatie is dat u beide opleidingen, indien gewenst, achter elkaar kunt afronden en mogelijk nog beter bent voorbereid op uw assessment voor de basisopleiding (meer casuïstiek en oefeningen met rollenspellen)

Een ander voordeel is dat u een combinatie reductie krijgt op uw totale opleidingsinvestering.

Wanneer u gebruik wilt maken van dit aanbod dan kunt u dit tijdens uw intakegesprek bespreken met onze opleidings- coördinator of trainer waarmee u het gesprek heeft. U kunt zich ook direct inschrijven voor deze combinatie opleiding ‘Mediator worden plus’.

Uw investering:

Cursisten die de MfN geaccrediteerde opleiding tot Professioneel Mediator nog niet hebben gevolgd kunnen zich inschrijven voor de combinatie opleiding MfN geaccrediteerde basis- en Arbeidsmediator en ontvangen een combinatie-reductie (zie tarievenpagina). Inbegrepen handboek, 2 uitgebreide manuals, overig noodzakelijk lesmateriaal en accommodatiekosten.

Om het onze cursisten die de investering niet in een keer kunnen betalen gemakkelijker te maken kan de combinatie opleiding eventueel in maximaal 5 termijnen worden voldaan.

Data en beschikbaarheid

Start maandDag 1/2 Dag 3/4Dag 5/6Dag 7LocatieBeschikbaarheid
Mei 2022ma. 09 en di. 10 meima. 16 en di. 17 meima. 23 en di. 24 mei30. mei-2022HeemskerkNog plaatsen
Sept 2022ma. 19 en di. 20 septma. 26 en di. 27 septma. 03 en di. 04 okt10. okt-2022HeemskerkNog plaatsen
Dec 2022ma.05 en di. 06 decemberma.12 en di.13 decemberma.19 en di.20 december16. jan-2023HeemskerkNog plaatsen

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE OPLEIDING