Inschrijving lidmaatschap mediation centrum NH

INSCHRIJVEN (ASPIRANT) LIDMAATSCHAP MEDIATION COLLECTIEF NOORD HOLLAND

Wanneer u zich inschrijft voor het Mediation Collectief Noord Holland dan bent u als beginnende mediator op zoek naar ondersteuning en begeleiding binnen uw vakgebied. Het Mediators Collectief begeleidt als zelfwerkende groep collega mediators. De contributies van de leden worden geïnvesteerd in eigen activiteiten, door deelname verklaart u als lid, zowel pro- als reactief, mee te werken aan de doelstellingen van het Mediation Collectief ter bevordering van uw eigen leerproces.

Inschrijving lidmaatschap Mediation

    Bent u in het MfN of ADR register vul dan ja in. U komt dan in aanmerking voor het volwaardige lidmaatschap. Bent u nog student of nog niet ingeschreven in het MfN of ADR register vul dan nee in. U komt in aanmerking voor het aspirant lidmaatschap.
    Hier kunt u aangeven of u zich wilt opgeven voor een intervisie- en/of kerngroep trainees. (vaste oefengroep) U ontvangt dan van ons nader bericht over indeling en data etc. U hoeft dan geen ander inschrijfformulier meer in te vullen. Wilt u uw voorkeur opgeven, vult u dan (later) het specifieke aanmeldingsformulier in.
  • Hier gaat u akkoord met het reglement van de stichting Mediation Centrum Noord Holland. Tevens gaat u akkoord met de SEPA (automatische) incasso van de verschuldigde contributie, hetgeen ééns per kwartaal van de door u opgegeven IBAN rekening zal plaatsvinden. (op de eerste werkdag van het nieuwe kwartaal, dus 1-1/ 1-4/ 1-7/ 1-10)